Névnap

Ma 2022. január 22., szombat, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Köszöntjük weboldalunkon...

Intézmény értékelése

A Hódmezővásárhelyi Égbőlpottyant Evangélikus Óvoda

fenntartói értékelése

 

 

A Hódmezővásárhelyi Égbőlpottyant Evangélikus Óvoda városunk kedvelt intézménye, amely immár hat teljes tanévet mondhat magáénak az evangélikus egyház fenntartásában. E minőségében, evangélikus intézményként is megőrizte az óvoda a korábbi hírnevét és közkedveltségét.

 

Az évről évre tapasztalható túljelentkezés jelzi az intézményben dolgozók szakmai felkészültségét és elhivatottságát, az itt folyó munka minőségét. Három csoportban kilencven kisgyermek tölti itt a hétköznapjait.

 

Az óvoda életének, az itt folyó nevelő munkának szerves részét képezi a hitre nevelés, az egyház életével való megismerkedés, az egyházi ünnepekre való felkészülés.

 

Az intézmény rendszeres kapcsolatot tart a város többi óvodájával és iskolájával (különös tekintettel a város más egyházi oktatási intézményeire), valamint más közintézményekkel.

 

Az óvoda munkatársai és az oda járó gyermekek az evangélikus egyházközség életében is részt vehettek: a gyülekezet megszokott istentiszteleti rendjén túl havi rendszerességgel családi istentiszteleteken nyílt erre lehetőség.

 

 

Dokumentumok

alt alt alt

Házirend Pedagógiai Program SZMSZ

Közzététel 2015

Különös közzététel

 

Szülői igazolás

Panaszkezelési Szabályzat

Intézkedési terv

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT

Intézkedési terv Covid